Visa SM-kilpailuihin kahden joukkueen voimin

Suomen Voimanostoliitto julkisti tänään voimanoston joukkuekilpailun karsinnan läpäisseet seurat. Visa osallistuu kisoihin kahdella joukkueella. Sotkamossa uutinen otettiin ilomielin vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että myös osa Visan junioreista pääsee kokeilemaan ruutinsa kuivuutta yleisen sarjan SM-mittelöissä. Ykkösjoukkue lähtee finaaliin sijalta kolme, kakkosjoukkue pääsi mukaan yhdeksäntenä. Finaalissa nostavat Suomen kymmenen parasta voimanostojoukkuetta. Kilpailut järjestetään Salossa lauantaina 21.10.2006. Visa ei osallistu sunnuntaina järjestettävään penkkipunnerruksen joukkuekisaan.

Joukkueen jäsenten harjoittelu on täydessä käynnissä. Jari Niskanen osoitti muutama viikko takaperin loistavaa tuloskuntoa nostamalla Pohjois-Suomen mestaruuskisoissa ennätyksensä tuntumaan. Kuopion suunnalta on kantautunut tietoa, että Kyösti Kehänen on elämänsä kunnossa. Asko Sirviö lähestyy myös ennätyspainojaan. Kvistin serkukset eivät nouse koskaan lavalle keskenkuntoisena. Junioritiimi uhkuu näyttämisen halua. Ennätysparannusta odotetaan monelta pojalta.

Joukkuekilpailu on perinteisesti ollut Visalle tärkeä. Aikaisempina vuosina seura on menestynyt joukkuekisassa erittäin hyvin. Vuodesta 1999 lähtien Visan saldoksi on kertynyt 1 pronssi-, 4 hopea- ja 2 kultamitalia eikä mitaliputki ole katkennut kertaakaan. Joukkueet suuntaavat kolmen viikon kuluttua Saloon kuinkas muuten kuin mitalin kiilto silmissään.

SM-karsinnasta loppukilpailuun selvinneet näet sivulta www.suomenvoimanostoliitto.fi