Rantapenkkarit 2007

Seuran johto on tehnyt periaatepäätöksen Rantakisaperinteen jatkamisesta Sotkamossa. Alustavissa keskusteluissa kisapäiväksi on suunniteltu lauantaita 14.07.2007.

Kisapaikka Hiukan ranta on ihanteellinen paikka kisan järjestämiselle. Kaikki tarvittavat fasiliteetit löytyvät käden ulottuvilta. Heinäkuun kisat saivat kilpailijoilta ja yleisöltä positiivista palautetta. Ilmanvaihto pelaa ja yleisölle on riittävästi tilaa sekä ”katseltavaa”. Rantapenkkarit tuovat mukavan lisän urheilullisen kunnan kesätarjontaan.

”Täällähän on paremmat palkinnot kuin SM-kisoissa!”, totesi eräs tämän kesän kilpailuun osallistunut. Totta. Kymmenen parasta miesnostajaa ja viisi parasta naisnostajaa oli valmistauduttu palkitsemaan näyttävillä pokaaleilla. Osanotto tuotot menivät tällä kertaa palkintoihin, mutta uskomme satsauksen tuottavan hedelmää tulevina kesinä. Aloitamme tuotebonuspalkintojen metsästyksen tulevan kesän kisaa varten kevään aikana.

Pohdinnat Rantapenkkareiden järjestämisessä sinetöidään seuran syyskokouksessa 19.11.2006. Samassa yhteydessä esitellään seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2007. Seuraa ilmoituksiamme!