Kehänen jäi Norjassa ilman tulosta. Tuliaisiksi lajihopeaa kyykyssä ja vedossa. (KATSO VIDEOT!)

Kehänen jäi ilman tulosta voimanoston MM-kilpailuissa Norjassa. Ennakkoasetelmat kisaan näyttivät erittäin lupaavilta, sillä tilastoissa Kehäsen sarjan (56kg) kärkisijaa pitänyt Uzbekistanin Nadejda Malyugina siirtyi sarjaa ylemmäksi. Aloituspainojen mukaan Kehänen oli sarjassaan toisena ennen kilpailun käynnistymistä.

Kehänen aloitti kilpailunsa mallikkaasti hoitaen lajihopeaan oikeuttavat 187,5kg raudat hyväksytysti ylös jalkakyykyssä. Penkkipunnerrus koitui kuitenkin tällä kertaa Kehäsen kohtaloksi. Ensimmäinen yritys 80.0 kilosta tuomittiin hylätyksi epätasaisen työnnön vuoksi, jonka jälkeen Kehänen vaihtoi penkkipaitansa toiseen. Paidan vaihdos ei kuitenkaan tuonut toivottua lopputulosta, sillä myös toinen ja kolmas nostoyritys hylättiin. Maastanostossa Kehänen selvitti hienosti aloitusrautansa 180,0kg, jolla hän kuittasi itselleen lajihopeaa.

Kilpailun voitti Ruotsin Anna Olsson tuloksella 492,5kg. Muut mitalistit olivat Kazhakstanin Eleonora Makhpirova (472,5kg) ja Venezuelan Lisett Buriel (437,5kg).

Video: Kehäsen jalkakyykyt (Windows Media 5,5Mt)
Video: Kehäsen penkkipunnerrukset (Windows Media 4,3Mt)
Video: Kehäsen maastanostot (Windows Media 3,4Mt)

Linkki: Lopulliset tulokset

Virpi Kehäsen maastanosto 180,0kg