Sotkamon Visa palkitsi kuluvana vuonna menestyneitä urheilijoita ja seuran toimihenkilöitä

Visan parhaana urheilijana palkittiin Virpi Kehänen. Kehänen voitti naisten Suomen mestaruuden ja teki jalkakyykyn uudeksi Suomen ennätystulokseksi 200,0 kiloa. Parhaana junioriurheilijana palkittiin Erno Paavola, joka voitti sekä penkkipunnerruksen että voimanoston Suomen mestaruuden.

Seuran eteen tehdystä työstä ojennettiin palkinnot Timo Salmiselle, Ville Niskaselle ja Jari Niskaselle. Salminen teki seuralle kotisivut ja on ylläpitänyt niitä esimerkillisesti. Kotisivut ovat saaneet ansaittua huomiota Suomen voimailupiireissä. Ville Niskanen on nuoresta iästään huolimatta osoittanut ammattitaitoisia otteita toimitsijatehtävissä, joista merkittävimpänä esille nousee Sotkamossa järjestettyjen nuorten ja veteraanien SM-kisojen tulospalvelu. Jari Niskanen on tehnyt pitkän päivätyön seuran johdossa. Niskasen sitoutuminen Kainuulaisen voimailun eteenpäin viemiseen on ollut uraa uurtavaa ja uupumatonta.

Sotkamon Visa saavutti kuluvana vuonna 11 mitalia SM-kisoista ja sijoittui Voimamalja kisassa kaikkien aikojen parhaalle sijalleen (4.) pisteillä 243.

Kolme seuran urheilijaa edusti Suomea kansainvälisissä kisoissa.

Visan nostajat kirjauttivat historian kirjoihin kaksi uutta Suomen ennätystä. Virpi Kehäsen lisäksi Tuomas Tolvanen saavutti Suomen ennätyksen junioreiden maastanostossa (232,5 kiloa).