Jarkko Heikkinen palaa nostolavoille

Veteraanit kisaavat paremmuudestaan voimanostossa tulevana viikonloppuna Vaasassa. Sotkamosta kisoihin lähtee kaksi vahvaa karpaasia; Jarkko Heikkinen ja Jari Niskanen. Molemmat nousevat lavalle lauantain 14.7. iltakisassa. Luvassa on työn täyteinen päivä, sillä kisoihin on ilmoittautunut ennätysmäärä veteraaninostajia.

Heikkinen tekee paluun SM-lavoille reilun vuoden tauon jälkeen tutussa 75 –kilon sarjassa. Ensimmäistä vuottaan veteraanisarjoissa nostava Heikkinen omaa hienoiset yllätysmahdollisuudet, sillä sarjan ennakkosuosikki Laitilan Pekka Anttila on vahvistanut poisjääntinsä tulevasta kilpailusta.

Jari ”Nestori” Niskanen on pudottanut painonsa sataan kiloon. Kahdeksan kiloa hoikistunut Nestori tavoittelee kisasta sijoitusta kahden parhaan joukkoon. Tämän näytön uskotaan riittävän veteraanien mm-kisalippuun. Sarjan ennakkosuosikki on Pietarsaarea edustava Harri Hagfors, joka sijoittui aiemmin käydyissä yleisen sarjan SM-kisoissa pronssille.

Linkki: Kaikki ilmoittautuneet