Visan hallitus 2008

Visan syyskokous päätti tulevan vuoden hallituksen kokoonpanon lauantaina 10.11. Seuran puheenjohtajan pallille valittiin uutta verta, kun Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskeleva Tommi Korhonen nousee 2008 usean vuoden hallitustyöskentelyn jälkeen seuran johtoon. ”Onneksi minulla on kokeneita henkilöitä taustalla” – totesi vastuulliseen tehtävään astunut Korhonen.

Tommi on kunnostautunut usean vuoden ajan nostajana erityisesti penkkipunnerruksessa. Tämän vuoden saavutuksista mainittakoon junioreiden SM-pronssi sarjassa 82,5kg. Seuran hallituksessa Tommi on istunut kolmen vuoden ajan.

Nykyinen puheenjohtaja Jouni Kvist siirtyy vuoden vaihteessa sihteerin paikalle Jari Niskasen jäädessä hengähdystauolle. ”Jari on tehnyt ansiokasta työtä seuran eteen jo 22 vuoden ajan ja nyt on muidenkin aika kantaa vastuuta” – kommentoi Kvist valintansa jälkeen ja kiitteli saamastaan luottamuksesta. Jari Niskanen aloittaa aikuisopiskelut työn ohessa ja tämä tulee viemään pääosin Nestorin vapaa-ajan. ”Taustapiruna aion toimia jatkossakin ja talkootöitä en aio jättää” – lupasi Niskanen seuraväen helpotukseksi. Varapuheenjohtajan paikalla jatkaa edelleen Asko Sirviö. Askon panos puheenjohtajan perehdyttämisessä tulee olemaan merkittävä.

Hallitukseen valittiin Erno Paavola, Jani Korhonen, Timo Salminen ja Markus Kvist. Paavola edustaa hallituksessa kokemusta nuoresta iästään huolimatta ja hän tulee ottamaan vastuuta mm. seuran järjestyksenvalvoja asioissa sekä kisojen järjestelyissä. Timo Salmisen vastuualueelle kuuluu suurelta osin tiedottaminen ja seuran verkkosivujen ylläpito. Korhonen ja Kvist ovat uusia nimiä hallituksessa.

Tehdyt valinnat ovat osoitus Visassa tehtävästä harkitusta pitkän tähtäimen nuorennusleikkauksesta. ”Tietoja ja taitoja ei ole tarkoitus pitää yksissä käsissä, vaan osaamista on laajennettava toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi” – totesi Jouni Kvist valintojen päätteeksi.