Nuorten ja veteraanien penkkipunnerruksen SM 2008

Sotkamossa järjestettävien kisojen ilmoittautumisaika umpeutui tiistaina. Suomen voimanostoliitto julkaisi kisoihin ilmoittautuneet tänään. Kisoihin on ilmoittautunut 245 nostajaa eripuolilta Suomea. Kolmen viikon päästä on Sotkamoon odotettavissa ”voimailijoiden ryntäys”, kun nostajat tuovat mukanaan huoltajien lisäksi omat kannustusjoukkonsa.

Kisat nostetaan kahden päivän aikana Sotkamon lukiolla. Vankan kisajärjestelykokemuksen omaava organisaatio koostuu liki viidestäkymmenestä talkoolaisesta. Suuren osallistujamäärän vuoksi kisat nostetaan kahdella lavalla.

Kainuulaiset ovat vahvasti edustettuna kisoissa kolmentoista punnertajan voimin. Kainuun kunniaa pitävät ylhäällä isäntäseura Sotkamon Visa sekä Kajaanin Kuohu. Kainuulaisilla on kisarankingissa peräti viisi kärkipaikkaa. Tilastokärkinä kisoihin lähtevät Kuohun Aira Knutars sekä Visan Salla-Maarit Hynynen, Tuomas Tolvanen, Tommi Korhonen ja Asko Sirviö.

Alustava kisaohjelma (SVNL pidättää oikeuden muutoksiin):

Lauantai 9.2.
Sotkamon kunnan johtaja Jari Tolonen avaa kisan klo 10.45
klo 11.00 – 13.00 Miesveteraanit 50, 60 ,70v ja SIU
klo 14.00 – 15.30 Miesveteraanit 40v

Sunnuntai 10.2.
klo 11.00 – 13.30 Naisveteraanit ja -juniorit sekä miesjuniorit 17v ja 20v
klo 14.00 – 15.00 Miesjuniorit 23v

Katsojilla on kisoihin vapaa pääsy!

Ilmoittautuneet löydätte linkistä:
www.suomenvoimanostoliitto.fi/index.php?…..