Juniorit matkaavat Riihimäelle viikonlopppuna

Viikonloppuna nostettavissa nuorten voimanoston SM- kisoissa nostaa kolme visalaista.

Lauantaina lavalle astelevat ”Kaakonkulman Karju” Pekka Tervo ja ”Sotkamon Hallitunkki” Jani Korhonen. Pekka on väläytellyt nousukuntoa harjoituksissa ja on tällä kertaa malttanut säästää terävimmän iskun kisoihin. Reilu viikko sitten Pekka satutti olkapäänsä penkkitreeneissä, mutta paraneminen on lähtenyt nopeasti käyntiin. Korhosen nostokunto on jälleen pieni salaisuus. Rauhallinen ja määrätietoinen Jani ei paljon tekemisistään huutele, vaan näyttää päivän kunnon vasta nostolavalla. Odottakaahan vain kun tanko lasketaan lattiaan. Moni kuvittelee olevansa lahjakas vetomies, Jani on.

Sunnuntaina estraadille astuu Tuomas Tolvanen. Tuomas on keskittynyt treenaamiseen viime vuoden vastoinkäymisten jälkeen, ja tulosta on alkanut heti syntyä. Kisassa Tuomakselle on tärkeintä varmistaa tulos, jolla mestaruus saisi sinetin. Tämän jälkeen Tumppi hyökkää varmasti ennätystensä kimppuun.

Kaikki Visan nuoret omaavat mahdollisuudet mitaleille. Toivotamme nostajillemme parasta onnea kisoihin!