Visalle tunnustusta vuoden 2007 työstä

Kainuun Sanomat julkisti tänään vuoden 2007 kainuulaisurheilijoiden valinnat. Sotkamon Visan Virpi Kehänen valittiin vuoden kainuulaiseksi naisurheilijaksi. Virpin meriitteinä valinnassa olivat voimanoston Suomen mestaruus, Euroopan mestaruus ja MM-kisojen neljäs sija. Viime vuoden lopulla käydyissä valintaspekulaatioissa KS:n toimittaja arvio Virpin valinnan olevan selkeä. Virpi tekikin kuluneena vuotena puhdasta jälkeä ja osoitti kuuluvansa maailman parhaimpien naisnostajien joukkoon. Kainuun Liikunnan valinta on myös arvostuksen osoitus voimailua ja erityisesti voimanostoa kohtaan. Onnittelut Virpille tästä hienosta kunnian osoituksesta!

Vuoden miesurheilijaksi valittiin F1-kuljettaja Heikki Kovalainen. Kovalainen saavutti kovatasoisessa MM-sarjassa seitsemännen sijan, ja parhaimpana sijoituksena hänellä oli Japanin GP:n toinen sija. Vuoden joukkueeksi valittiin Kajaanin Hokki, joka voitti viime kaudella jääkiekon mestiksen.

Samassa yhteydessä Kainuun liikunta on päättänyt tunnustuksista vapaaehtoistoimijoille. Tässä kategoriassa Visa sai jälleen tunnustusta. Kainuun Liikunta valitsi vuoden seuratiedottajaksi Visan Jouni Kvistin. Valinnan perusteena oli ”täsmällinen online-tiedottaminen niin lehdistölle, seuraväelle kuin www – sivuillakin”. Jouni Kvist palkitaan tänään myös TUL:n Kainuun piirin ansiomerkillä piirin vuosikokouksen yhteydessä.

Jone kommentoi valintaansa seuraavasti: ”Osasin odottaa, että seuratyömme huomioidaan jollakin tavoin. En vain arvannut, että se henkilöityy näin. Tiedottamiseen on panostettu työmäärällisesti, ja siihen on osallistunut useampi henkilö. Erityiskiitokset seuran kotisivuilla tapahtuvasta teknisestä toteutuksesta ansaitsee seuramme väsymätön webmaster Timo Salminen.”

Visa jatkaa kohti uusia haasteita. Seuraavana ovat tulessa penkkipunnertajamme, jotka kisaavat tulevana viikonloppuna Muuramessa penkkipunnerruksen Suomen mestaruuksista.