Kainuun Liikunta ja TUL:n Kainuun piiri palkitsi Visalaisia Vaalassa

Seuramme sai tänään osakseen suuren huomion, kun Kainuun Liikunta ja TUL:n Kainuun piiri palkitsivat vuoden 2007 menestyjiä liikunnan ja kilpaurheilun saralla. Palkinnot jaettiin Kainuun Liikunnan kevätkokouksen yhteydessä Vaalassa.

Virpi Kehänen valittiin vuoden 2007 Kainuun ja TUL:n Kainuun piirin parhaaksi naisurheilijaksi. Virpi ei valitettavasti päässyt vastaanottamaan huomionosoituksiaan.

Jouni Kvist palkittiin jälleen kerran TUL:n Kainuun piirin parhaana miesurheiljana. Kainuun Liikunta palkitsi Kvistin myös vuoden 2007 seuratiedottajana. Kvist kiitti puheessaan syntymäkuntaansa Vaalaa ja kunnan edustajaa rehtori Heikki Kiviojaa liikuntakipinän sytyttämisestä. Kainuun Liikunnan kevätkokouksen pitopaikka (Vaalan kunnan valtuustosali) herättää minussa hyviä muistoja, sillä juniorivuosina tällä paikalla oli kunnan kuntosali, jossa treenasin ensimmäiseen Suomen mestaruuteeni, muisteli Kvist. Toivon, että Vaalan kunta pitää huolta kuntalaistensa liikuntapaikoista ja -mahdollisuuksista, koska tällaisilta paikoilta on ennenkin noussut menestyjiä, pohti Kvist tilaisuuden jälkeen.