Niskanen ja Heikkinen veteraanien SM-kisoihin

Veteraanien voimanoston Suomen mestaruuksista kisataan 11.-13.4. Laukaassa. Sotkamon Visasta kisoihin osallistuu kaksi urheilijaa, Jarkko Heikkinen ja Jari Niskanen.

Seiskavitosissa nostava Heikkinen on viime hetkillä sairastanut kevätflunssan ja osallistuminen on pieni arvoitus vielä viikkoa ennen kisaa. Olisi todella sääli, mikäli puolen vuon tiivis harjoittelu valuisi hukkaan sairastelun vuoksi.

Satakympin sotaratsu Niskanen on edennyt harjoittelussaan nousujohteisesti ja päättäväisen määrätietoisesti, eikä edes pakaran alueen revähdys ole hidastanut tahtia. Jari on onnistuessaan uusimassa helmikuisen penkkimitalinsa. Jarin sarja tulee olemaan äärimmäisen tiukka.

Asko Sirviö jättää veteraanikisat väliin alkuvuoden tiiviin kisatahdin uuvuttamana. Janne Väänänen on luokkaantuneiden listalla, eikä kykene nostamaan näissä kisoissa.

Muut kainuulaisedustajat kisoissa ovat Kajaanin Kuohun Antero Juntunen (82,5kg) ja Toivo Kyllönen (125kg).