Kehänen ja Kvist EM-lavalla huomenna

Sotkamon Visan Virpi Kehänen sekä Jouni Kvist nostavat huomenna EM-kisoissa Tsekeissä. Molemmat nostajat ovat päässeet jo kisapaikalle ja valmistautuvat parhaillaan huomiseen urakkaan. Kisapaikalta tavoitettu Kvist kertoi valmistautumisen menneen mallikkaasti: ”Itselläni aamupaino oli jo muutama sata grammaa alle rajan. Vipillä oli vielä puolisen kiloa tiputettavaa, muttei pudotus tule aiheuttamaan ongelmia. Kisapaikka näyttää hyvälle ja varsinkin lämmittelytilat on järjestetty mallikkaasti”. Lämmittelyyn saa tosin panostaa hieman normaalia enemmän, sillä jäähalliin rakennetulla kisapaikalla oli lämpötila vain noin 14 astetta plussan puolella.

Kvistin urakka alkaa huomenna klo 12.00 Suomen aikaa ja Kehäsen klo 16.00. Seuraamme molempien nostajiemme tilannetta ja päivitämme tulokset sivuillemme kilpailun edetessä. (Kvistin kohdalla emme välttämättä saa tietoja aivan reaaliajassa, sillä reportterimme on silloin punnituksessa) 🙂