Pekka Tervo viikon päästä junnujen EM-kisoihin

Sotkamon Visan Pekka Tervo (82,5kg)matkustaa ensimmäistä kertaa elämässään ’kaukaisille maille’, kun nuorten voimanoston Euroopan mestaruuksista kisataan Ukrainan Mariupolissa 10.-14.6.2008.

Ennakkoilmoittautuneita oli Tervon sarjassa reilusti yli kaksikymmentä. ’Rohkea rokan syö’, ja lopullisella listalla on kolmetoista nimeä, jotka mahtuvat sääntöjen mukaan yhteen nostoryhmään. Tervo on ennätyksellään sijalla 11. Takana hengittävät niskaan Latvian ja Bulgarian nuorukaiset.

Kisa tulee olemaan Tervolle hyvää kokemusta. Mitalisijoitus vaatii ihmeitä, mutta se ei ole aina kaikki kaikessa. Tervo lähtee tavoittelemaan omaa ennätystä ja sitä kautta sijoitusta kymmenen parhaan eurooppalaisjuniorin joukossa. Kisasta ja matkasta tulee varmasti ikimustoinen.

Tervon nousee kisalavalle torstaina 12.6.2008. Punnitus on paikallista aikaa klo 12-13:30 ja kilpailu alkaa 14:00.

Linkki: EM-2008 (jun) osallistujat