Rantapenkkari huuma nousee

Kolmenkymmenen kilpailijan raja ylittyi perjantaina. Viikonloppuna on odotettavissa viimeinen rypistys, joka nostanee osallistujamäärää vielä jonkin verran. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 30.6.2008.

Paras miesnostaja (ikään katsomatta) tullaan palkitsemaan RAATIN KELLON lahjoittamalla LEIJONA-KELLOLLA. Paras naisnostaja saa bonuksena HIUS-STUDIO FU/WELLAN lahjoittaman tuotepaketin. Sarjakategorioiden (Miehet, naiset, miesveteraanit, miesjuniorit -23v) viisi parasta (wilks) pääsevät pyttykerhoon ja paras seura saa mahdollisuuden päästä Team Voimaharjoittelu.fi:n jäseneksi 2008 loppuun saakka. Tiimijäsenyys oikeuttaa rahanarvoisiin etuihin www.voimaharjoittelu.fi sivustoilla.

Edellisvuoden kärkimiehistä ei ole vielä kukaan valmiina puolustamaan meriittejään. Uusia kovia luita sen sijaan on mukana. Naisten viime vuoden parhaista ainakin kolme on taas paikalla. Naisten sarjaan on tulossa tuplaten nostajia viime vuoteen verrattuna ja se on hyvä asia naisten kilpailua ajatellen.

Katso vuoden 2007 rantapenkkareiden tulokset täältä