Sotkamon Visa vahvalla edustuksella PM-kisaan

Visan osallistuu neljän urheilijan voimin 29.8. Ylitornilla käytäviin voimanoston Pohjoismaiden mestaruuskisoihin. Visan naiset Virpi Kehänen ja Helena Kvist ovat sarjan 56 kiloa kärkikaksikko. Vahvan sotkamolaiskaksikon haastaa Norjan Line Anita Andreassen. Asko Sirviö nostaa sarjassa 67,5 ainoana kilpailijana ja Jouni Kvistin (82,5) haastaa vanha kilpakumppani kansainvälisiltä lavoilta, Ruotsin Lars Berglund. Kaksikon kohtaamiset EM-/MM-tasolla ovat Jounin hyväksi 3-0.

Kisoihin osallistuu kilpailijoita kolmesta maasta; Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Tanska ja Islanti ovat jättäytyneet pois. Tanska on epävirallisissa yhteyksissä vedonnut kilpailupaikan etäisyyteen.

Jounin ja Virpin päätähtäin on asetettu marraskuussa Kanadassa nostettaviin MM-kisoihin. Molemmat MM-nostajamme lähtevät Ylitorniolle hakemaan kisakokemusta kesken käynnissä olevan peruskuntokauden.

Linkki: Kaikki osallistujat