Sotkamon Visa vahvoilla voimamaljakisan kakkoseksi

Viime viikonloppuna käydyt seurajoukkueiden Suomen mestaruuskilpailut toivat Visalle enemmän pisteitä kuin ennakkoon osattiin odottaa.

Järjestävä seura TNT sai kisan järjestämispisteitä 36 pistettä ja voimanostokisan voitosta 48 pistettä. Näillä pisteillä TNT kiilasi hetkeksi Visan ohitse maljakilpailussa viidellä pisteellä. Visa kokosi lauantain hopeajoukkueen voimin 36 pistettä.

Sunnuntain penkkipunnerruskisa käänsi järjestyksen juuri toisin päin kuin ennakkoon arveltiin. TNT hyytyi kisan kymmenenneksi ja Visa yllätti viidennellä sijallaan. Tämän seurauksena Visa siirtyi jälleen voimamaljan toiseksi 416 pisteellä.

Voimamaljan tilanne 17.11.2008 kärjen osalta:
1. PV 546 pist
2. So-Vi 416 pist
3. TNT 401 pist
4. TapErä 378 pist
5. RAYVO 354 pist