Kemppainen ja Korhonen SM-penkkareihin viikonloppuna

Visan Lauri Kemppainen (75kg) ja Jani Korhonen matkustavat tulevana sunnuntaina Pietarsaareen nuorten penkkipunnerruksen Suomen mestaruuskisoihin. Molemmat nostajamme lähtevät kisoihin mitalitavoittein.

Laurin treenit ovat sujuneet pääosin hyvin. Pientä päänvaivaa aiheutti pieneksi käynyt kisapaita.
– Treenit ovat menneet hyvin paitakokeiluja lukuunottamatta, harmitteli Late viikko sitten. Nyt hänellä on kuitenkin uusi varuste, jolla on hyvä lähteä tavoittelemaan kirkkainta mitalia ja paikkaa nuorten MM-joukkueessa.

Jani Korhonen (90kg) on treeneissä hätyytellyt ennätyspainojaan, ja mitalin tavoittelu on realistinen tavoite. Rankingissa Jani ei yllä kolmen sakkiin, mutta kovana kilpailijana tunnettu Jani ei varmasti tilastoja kumarra.
– Saapas nähdä joko 200 kiloa tulee kisassa, mietti Jani reilu viikko sitten Sotkamossa.

Molemmat nostajamme kisaavat sunnuntaina. Kotijoukoissa seurataan innokkaana kaksikon edesottamuksia.

Voimia kisaan pojat!