SM 2009 kilpailut LIVENÄ netissä!

Sotkamon Visa juhlistaa 100-vuotiasta taivaltaan järjestämällä avoimen luokan Suomen mestaruuskilpailut tulevana viikonloppuna 21-22.2.2009. Historiallisen tapahtuman kilpailusta tekee se, että kilpailut voidaan nähdä livenä myös kotikatsomoista Sotkamon Visan www-sivujen kautta.

Live lähetystä pääsee seuraamaan sivuille avatussa SM-2009-LIVE – osiossa. Videokuvan lisäksi live-osiosta löytyy muun muassa reaaliaikaisesti päivittyvä tuloslista, mikä tekee kilpailun seuraamisesta erittäin helppoa. Kotikatsomon ei tietenkään tarvitse tyytyä pelkkään kisojen passiiviseen seuraamiseen, sillä live-osiosta löytyy myös reaaliaikainen chat, jonka kautta voi kannustaa suosikkinsa kohti kirkkaampia mitaleja.

Mikäli aikataulu ei anna periksi live-seurantaan, niin kilpailut ovat nähtävissä myös jälkikäteen. Jokainen lähetys tullaan tallentamaan ja ne lisätään SM-2009 – osiosta löytyvän ’videot’ – linkin taakse välittömästi kunkin kilpailun päätyttyä.

Live-lähetykset aloitetaan hyvissä ajoin ennen jokaisen kilpailun alkua. Lauantain ensimmäinen kilpailu käydään alkaen klo 10.00, jolloin lavalle nousee miesten kevyet sarjat 60-82,5kg. Juhlakisojen kunniaksi miesten raskaat sarjat nostetaan poikkeuksellisesti lauantain iltapäiväkisassa alkaen klo 15.00, jolloin luvassa on takuuvarmasti mielenkiintoista nähtävää.

Tervetuloa seuraamaan kisoja, joko paikan päälle tai nettiin!