Kemppainen neljänneksi SM-penkkareissa

Sotkamon Visan Lauri Kemppainen sijoittui neljänneksi penkkipunnerruksen SM-kilpailuissa Tampereella. Kemppainen nosti painoluokassa alle 75 kiloa, joka muodostui yhdeksi viikonlopun tasokkaimmista sarjoista. Kemppainen aloitti kilpailunsa 195,0kg nostolla, joka hylättiin epätasaisen loppuojennuksen vuoksi. Kylmäpäinen Kainuulainen määräsi toiseen nostoonsa nuorten piirinennätysraudat 200,0kg joka taipui hyväksyttyyn loppuasentoon täysin tuomariäänin. Viimeisellä nostollaan Kemppainen lähti tavoittelemaan mitalisijoja ja tankoon lastattiin nuorten SE-raudat 205,0kg. Hyvästä yrityksestä huolimatta ennätysraudat jäi tällä kertaa välille ja Kemppaisen oli tyytyminen neljänteen sijaan. Tuloksellaan Kemppainen kuitenkin varmisti itselleen pääsylipun nuorten penkkipunnerruksen MM-kilpailuihin, jotka nostetaan heinäkuussa Tsekeissä.

Kemppaisen sarjan voitti Team Nordic Thunderia (TNT) edustava Janne Pöykiö tuloksella 210kg. Muut mitalistit olivat TNT:n Antti Savolainen Pietarsaaren Voimailijoiden Erkki Rajala tasatuloksilla 207,5kg.