Tolvanen ja Korhonen nuorten SM-kisoihin viikonloppuna

Nuorten voimanoston Suomen mestaruuksista kisataan tulevana viikonloppuna Riihimäellä. Visasta kisoihin osallistuu kaksi raudan lujaa nostajaa; Tuomas Tolvanen (75kg) ja Jani Korhonen (90).

Tolvanen lähtee omaan kisaansa ennakkosuosikkina, vaikka reilun puolen vuoden aherrus armeijan leivissä onkin verottanut harjoittelua. Tolvanen ei tule nykykunnossaan pääsemään kisassa helpolla, sillä erityisesti Porin Joni Huhtaviita on kehittynyt kovasti viimeisen vuoden aikana.

Jani Korhonen on tilastojen valossa kakkospaikalla. Sarjan kärjessä on Pyhäjoen maajoukkuenostaja Eero Halunen, jonka lyömiseen tarvitaan täydellinen onnistuminen ja vähän epäonnea hallitsevalle mestarille. Takaa niskaan huokuu KGB:n Janne Möhköi, jonka kanssa Jani otti kovasti yhteen penkin sm-kisassa. Janin treenit lupaavat kuitenkin reilusti yli 700 kilon yhteistulosta.