Visalle luvassa kiireinen kisaviikonloppu

Tuleva viikonloppu on Visan nostajille kiireinen, sillä samana viikonloppuna nostavat veteraanit voimanoston Suomen mestaruuksista Laukaalla ja Jani Korhonen matkustaa Tanskan Bjerringbro:aan Pohjoismaiden mestaruuskisoihin.

Ennakkotunnelmat ovat kutkuttavat. Veteraanien kisoihin Visa saa tänä vuonna kolme nostajaa: Jarkko Heikkinen (75kg) nostaa lauantaina ja Mikko Rusanen (82,5kg) sekä Jari Niskanen (110kg)sunnuntaina. Jarkon treenikausi on sujunut hyvin, ja onnistuessaan hän nousee mitaleille. Sarjan ennakkosuosikki lienee Laitilan Ari Oksanen. Mikko Rusanen kilpailee ensimmäistä kertaa sm-tasolla. Treenit lupailevat henkilökohtaisia ennätystuloksia ja sillä saatetaan kaapata monta päänahkaa kahdeksan miehen yhteenotossa. Jari Niskanen on taas kovan paikan edessä. Helmikuussa Nestori teki kotikisoissa ennätyksensä. Nyt pitäisi yltää samaan, mikäli mielii ylimmälle korokkeelle. Sarja on niin tasainen, että sijoitus voi äkkiä vaihtua ensimmäisen ja neljännen välillä. Vastassa tutut kilpakumppanit Laitala, Laitinen ja Kurjonen. Kainuulaisväriä kisaan tuovat myös Kajaanin Kuohun Antero Kinnunen (82,5kg) ja Toivo Kyllönen (125kg) 50-vuotiaiden kisassa lauantaiaamuna.

Jani Korhosella on PM-kisoissa näytön paikka. Viime vuonna maajoukkuedebyyttinsä tehnyt sotkamolainen sijoittui vuosi sitten hopealle. Nyt silmissä on mitalin kirkastaminen, sillä tilastoykkönen Norjan Eikeland on vain viiden kilon päässä. Janin tuloskunnon pitäisi olla huomattavasti tilastoja kovempi. Kisa näyttää, kuinka äijän käy.

Tsemppiä kisaan kaikille!!!