Kemppainen neljänneksi nuorten MM-penkkareissa

Sotkamon Visan Lauri Kemppainen sijoittui neljänneksi tänään nostetussa nuorten penkkipunnerruksen maailman mestaruuskisoissa Tsekin Pilsenissä.

Kemppaisen oli tällä kertaa tyytyminen aloituspainoonsa 195 kiloa. Lauri nosti ylös toisellaan 200 kiloa, mutta tuomarit eivät hyväksyneet punnerrusta. Viimeiseen lisättiin vielä 2,5 kiloa, mutta se oli jo liikaa. Sarjan voitti Valkovenäjän Valery Parymon tuloksella 210 kiloa. Hopealle nosti Latvian Janis Stelmans tuloksella 207,5 kiloa ja pronssi matkasi Itävaltaan Christian Bachneggerille tuloksella 200 kiloa.

– Alakanttiin kisa meni. En ole ollenkaan tyytyväinen eikä neljäs sija lämmitä yhtään, kertoi kovin tavoittein ensimmäisiin arvokisoihinsa lähtenyt visalainen.

– Nostin nyt eri paidalla ja tämä oli huonompi kuin se millä olin treenissä nostanut. Tein varmaan siinä virheen, analysoi Lauri kisaansa realistisesti.

– No, ensi vuonna kasikakkosiin niin ei tarvitse painon kanssa pelleillä ja kun saa olla vielä yhden vuoden nuorissa, suunnitteli kovan kisadieetin tehnyt Kemppainen.

Tulokset:
http://www.russprache.at/goodlift/online/mscoresheet.html