Raimo Kaattari testasi sotilaspenkkikuntoaan

Visan uusin tulokas Raimo Kaattari käväisi testaamassa kuntonsa maksimisotilaspenkin keski-suomen mestaruuskisoissa Jyväskylässä. Kaattari sijoittui sarjan alle 65kg tiukassa kilpailussa toiseksi tasatuloksella 120,0kg. Kisan jälkeisiä tunnelmiaan Kaattari kuvasi näin:
”Ei menny ihan suunnitelmien mukaan. Tavoite toki täyttyi tuloksen saamisen puolesta. Alotusnosto 120kg tuli hyväksytysti ylös ja korotus 127,5kg tuli myös ylös, mutta tarkka päätuomari (Hagfors Harri) huomasi pienen pompun rinnalla ja sen myötä hylky. Tuo nosto oli jo muutenkin tiukka ja näin ollen viimeisellä nostolla samat raudat jäivätkin sitten välille. Yhtään enempää en olisi tuon päivän kunnolla kyllä jaksanutkaan. Jäipähän parannettavaa niin tuloksen, kuin sijoituksenkin myötä tuleviin SM-kisoihin, sillä hävisin kullan vaakalla 100 gr painavampama tasatuloksella. No aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta ja hoppee ei oo häppee”

Seuraavan kerran Kaattari nostaa maksimisotilaspenkin Suomenmestaruuskilpailuissa Viitasaarella 28.11.2009.

Linkki: Kilpailun tulokset