Helena Kvist kalottiotteluun ennätyskunnossa

Helena Kvist nostaa huomenna lauantaina kalottimaaottelussa Kuusamossa. Kvist lähtee kisaan luottavaisin mielin, sillä kesän treenit lupaavat ennätystuloksia jokaisessa osalajissa. ”Treenimäärää on kovennettu kesän kuluessa määrätietoisesti. Treeniohjelma on noudattanut tarkasti Kari Kurkon harjoitteluohjelmaa. Takana ei ole yhtään epäonnistunutta treeniä ja harjoituksiin on otettu mukaan paljon raakanostoja sekä painonnostoliikkeitä.” – tiivisti Jouni Kvist kisaa edeltävänä iltana.

Kilpailu käydään kuuden hengen joukkueissa. Siitä huolimatta myös henkilökohtainen kilpailu tulee olemaan tiukka, sillä Kvist saa kisalavalla vastaansa läjän pohjoismaisia huippu naisnostajia. Onnistumisia tarvitaan Kvistin lisäksi myös joukkuetovereilta, sillä Ruotsi on tilastoissa erittäin vahvoilla. Kilpailut nostetaan Kuusamon liikuntahallissa alkaen klo 12:00.