Kaattarille sotilaspenkin SM-hopeaa

Visan Raimo Kaattari punnersi hopealle maksimisotilaspenkin SM-kisoissa Viitasaarella lauanataina. Alle 65-kiloisten sarjassa nostanut Kaattari aloitti kilpailun tyylipuhtaalla 120.0kg punnerruksella. Toinen yritys 125.0 kilosta tuli niin ikään hyväkstytysti ylös varmistaen samalla kilpailun hopeasijan. Kolmanella nostollaan Kaattari lähti kultamitalijahtiin määräämällä tankoon 132.5kg. Rauta oli tällä kertaa kuitenkin liikaa eikä olisi loppujen lopuksi riittänyt mestaruuteen, sillä sarjan kultamitalisti Marko Saarimaa punnersi viimeisellään tyylipuhtaasti 137,5 kiloa. Pronssille kilpailussa nosti Niki Kinnunen tuloksella 110,0kg.

Kaattari oli tulokseensa erittäin tyytyväinen, vaikka kilpaluun valmistautumista haittasikin työvuoron takia valvottu yö. Seuraavan kerran Kaattari nousee kisalavalle viikon päästä Sotkamossa jonka jälkeen tähtäimessä on helmikuun alussa nostettavat veteraanien penkkipunnerruksen SM-kilpailut.

Linkki: kilpailun tulokset