Kaattari Suomen mestariksi ennätystuloksin

Raimo Kaattari onnistui täydellisesti paluussaan nostolavoille. Sunnuntain iltapäiväkisassa nostanut sotkamolainen voitti veteraanien Suomen mestaruuden SE- ja PE-tuloksella 150kiloa.

Suurin haaste tipahti harteilta jo punnituksessa. Kovan dieetin tehnyt Raimo mahtui kirkkaasti sarjaansa. Kisa alkoi varmalla 135 kilon punnerruksella. Toiseen nostoon lastattiin uudet Suomen ja Pohjoismaiden ennätysraudat 145 kiloa. Jyväskylän Raimo Aallon nimissä ollut 27 vuotta vanha ennätys siirtyi historiaan tyylipuhtaalla nostolla. Viimeisellä Raipe komisteli ennätysluvut vielä uusiksi 150 kilon onnistuessa kolmen valkoisen laikan arvoisesti. ”Kisasta jäi hyvä fiilis ja tuntuma, että varaakin jäi” – mietti iloinen Suomen mestarimme kisan jälkeen Riihimäellä.

Onnittelut seuran puolesta Raimolle!