Kemppainen nostaa Texasissa

Rauta on raskasta tulevalla viikolla Texasissa nostettavissa nuorten MM-kisoissa. Kainuulaisittain toivomme, että raskas rauta olisi Visan Lauri Kemppaisen käsissä aavistuksen helpompaa käsiteltäväksi. Lauri nimittäin matkustaa tulevana sunnuntaina Yhdysvaltoihin ja nostaa ensi viikon torstaina tosissaan Maailman mestaruudesta.

Viimeistä vuotta nuorten sarjassa nostava Kemppainen ei ole mikään eilisen teeren poika potentiaalisia sarjan 82,5kg mitalisteja haettaessa. Lukuisat nuorten SM-mitalit, voimassaoleva nuorten Suomen ennätys ja viimevuotinen MM-kisan neljäs sija puhuvat puolestaan.

Työ ei tule olemaan helppo. Pahimpana kivenä kaskessa on Venäjän Dmitry Inzarkin, joka punnertanut hurjan 240 kilon tilastotuloksen jossakin Siperian aroilla. Laurin kanssa jaettuna tilastokakkosena on Kazahstanin Igor Trifonov 220 kilon tilastonoteerauksella. Laurin treenit ovat sujuneet hyvin, joten kisan suhteen ollaan toiveikkaita.

Sotkamon Visa tukee nuoren nostajalahjakkuuden kisamatkaa maksamalla matkan kustannukset. Opiskelijapojan matkan rahoittamiseen käytetään edesmenneen suuren urheilun ystävän Pauli Korhosen muistokeräyksen varoja, jotka hänen omaisensa ohjasivat Visan junioritoiminnan tukemiseen.
Sotkamon Visa kiittää ja muistaa edesmennyttä kunniajäsentään lämmöllä.

Toivotamme Laurille onnea siellä kaukana maailmalla. Olemme hengessä mukana jokaisessa nostossasi.