Kolme visalaista edustustehtäviin syksyllä

SVNL:n hallitus teki kesäkuun 19. päivänä seuraavia maajoukkueita koskevia päätöksiä. Suomen voimanoston ja penkin PM-joukkueiden kokoonpanoihin mahtui kaksi visalaista.

Helena Kvist nostaa naisten 60 kilon sarjassa ainakin voimanostossa. Valinta myös penkkijoukkueeseen tuli hieman yllättäen, ja nyt on harkinnassa nostaa molempina päivinä, kun siihen kerran tarjoutui mahdollisuus. Raimo Kaattari nostaa samassa painoluokassa miesten puolella. Raimo on sarjan hallitseva Suomen mestari ja veteraaniluokassa maailman mestari. Pohjoismaiden mestaruuskisat nostetaan elukuun 28.-29. päivinä Norjan Bergenissä.

Suomen voimanoston MM-joukkueen kokoonpanoon nimettiin runko. Joukkuetta voidaan mahdollisesti vielä täydentää syyskuun alkuun saakka. Miehet: 67,5 kg Timo Heiskanen, 75 kg Petteri Keränen, 82,5 kg Jouni Kvist (So-Vi), 90 kg Vesa Mattila, 100 kg Sami Hakkarainen, 110 kg Sami Pullinen, 125+ Kenneth Sandvik. Naiset: 48 kg Sanna Apuli ja Raija Jurkko, 52 kg Mervi Sirkiä ja Leena Jokitalo, 56 kg Mervi Rantamäki ja Maria Lindberg, 67,5 kg Johanna Kankus, 82,5 kg Riikka Ylitalo, 90+ kg Katariina Nokua. Varalla 52 kg Marcela Sandvik. MM-kisat nostetaan 7.-13.11.2010 Etelä-Afrikassa.