Niskanen veteraanien MM-kisoihin

Sotkamon Visan Jari Niskanen (110kg) on valittu veteraanien MM-kisajoukkueeseen. Niskanen nousi joukkueeseen varasijalta, kun Aulis Aalto ilmoitti loukkaantumisestaan.

Veteraanien maailman mestaruuskisat nostetaan 27.9.-2.10.2010 Tsekin Pilsenissä. Niskaselle paikka on erityisen mieluinen, sillä vuosi sitten hän voitti siellä veteraanien Euroopan mestaruuden. Jarin kilpailupäivä on lokakuun 1. päivänä.

Kisojen ilmoittautumiset ovat viimeisillään ja tälle päivälle päivitetyllä listalla Niskanen on tilastojen neljännellä sijalla. Edellä ovat Ruotsin Mikael Heresund (830kg) ja Hakan Persson (825kg) sekä isäntämaan Tsekin Jiri Gryga (810kg). Jarin oma tilastotulos on viime vuoden seurajoukkueiden SM-kisoissa nostettu 805 kiloa.

Seuraavana visalaisista kilpailee Helena Kvist, joka nousee lavalle PM-kisoissa 28.8. Norjan Bergenissä.