Visa järjesti voimanoston ohjausta Sotkamolaisille

Visa järjesti ohjatun voimaharjoittelun Sotkamon TK:n salilla 11.7.2010. Tilaisuudessa harjoiteltiin turvallisia nostotekniikoita tempaukseen, työntöön, jalkakyykkyyn, penkkipunnerrukseen sekä maastanostoon osallistujien persoonalliset ominaisuudet huomioiden. Lisäksi tietoa jaettiin oheisharjoitteista ja harjoittelun ohjelmoinnista.

Tilaisuus oli avoin ja maksuton kaikille sotkamolaisille ja siihen osallistui neljätoista henkilöä. Osallistujien harrastuneisuus vaihteli kuntosaliharrastajista muun muassa pesäpallo- ja jääkiekkotaustan omaaviin henkilöihin. Visaa edustivat PJ Timo Salminen, Jari Niskanen, Lauri Kemppainen ja tilaisuuden järjestelyistä vastannut Jouni Kvist. Kajaanin Kuohusta painonnoston tietoutta oli jakamassa Reijo Heikkinen, jolle Visa esittää vielä parhaimmat kiitoksensa asiantuntevasta opetuksesta ja mukanaolosta!