Helena Kvist neljänneksi voimanoston PM-kisassa

Sotkamon Visan Helena Kvist (60kg) sijoittui neljänneksi voimanoston pohjoismaiden mestaruus kilpailuissa Norjan Bergenissä lauantaina. Kvistin yhteistulos 392,5kg koostui sarjasta jalkakyykky 160,0kg, penkkipunnerrus 75,0kg sekä maastanosto 157,5kg. Kilpailun viimeisillä minuuteilla nähtiin jännitysnäytelmä, kun Kvist onnistui viimeisessä maastanostossaan ja sai kiinnityksen pronssimitaliin. Norjan Linda Hoiland teki kuitenkin viimeisellään varman noston ja sai kurottua 2,5 kilon etumatkan Kainuulaisnostajaan. Kisapaikalta tavoitettu Helena oli kilpailuunsa sekä kisajärjestelyihin kaikin puolin tyytyväinen, vaikkei mitalia saatukaan tällä kertaa tulijaisiksi. Sarjan voitti Ruotsin Josephine Werngren (445,0kg) ja hopealle ylsi norjan Hege Berge tuloksella 405,0kg.

Linkki: Tulokset