Pikkujoulupenkkareissa SE-tuloksia

Toisen kerran järjestetyt Pikkujoulupenkkarit kokosivat Dynamon kellariin 22 nostajaa. Taistelu pokaaleista oli tiukkaa miesten sarjassa. Lisäksi kaksi nostajaa olivat saapuneet SE-tulosten perässä, ja tyhjin käsin he eivät joutuneet lähtemäänkään.

Heikkalalle ja Ahoselle SE:t

Täksi vuodeksi veteraaneihin siirtynyt Pekka Heikkala otti M40-sarjan yli 125-kiloisten ennätyksen vielä kun se oli mahdollista. Heikkala punnersi heti ensimmäisellään tarvitut 285 kiloa. Toisen noston 292,5 kiloa oli tällä kertaa kuusamolaiselle liikaa.

Varpaisjärven Virettä edustava Markus Ahonen puolestaan paranteli alle 20-vuotiaiden sarjan 100 kg Suomen ennätystä. Ahonen nosti jo ensimmäisellään 212,5 kiloa, jonka paransi vielä 220 kiloon.

Sirviö toiseksi naisissa

Visalaisista kiloja kurittamassa olivat Piritta Sirviö, Jani Korhonen ja Jari Niskanen. Sirviö sijoittui naisten kisassa toiseksi 80 kilon tuloksella. Henkilökohtainen ennätys 85 kg ei noussut suorille käsille. Korhonen punnersi tuloksen 192,5 kiloa, ja oli kovatasoisessa 100 kg sarjassa neljäs ja miesten kokonaiskilpailusa kuudes. Niskanen jäi ilman tulosta yritettyään 220 kiloa kaksi kertaa onnistumatta.

Naisten paras oli Kajaanin Kuohun Aira Knutars jättäen toiseksi tulleen Sirviön yli 10 pisteen päähän. Kolmanneksi punnersi Kuusamon Eveliina Heikkala. Miesten kolmen parhaan joukkoon ylsi SE-miesten Heikkalan ja Ahosen lisäksi Markus Ravander, joka jäi lopulta Ahosesta vain vajaan pisteen päähän. Ravander punnersi 220 kiloa.

Videot:

Linkki:

Tulokset