Visasta kolme nostajaa penkkipunnerruksen SM-kisoihin

Sotkamon Visan Lauri Kemppainen, Piritta Sirviö sekä Minna Piirainen nousevat viikonloppuna penkkipunnerruksen SM-lavalle Äänekoskella.

Avoimen sarjan painoluokassa 83kg nostava Kemppainen lähtee puolustamaan viimevuotista hopeamitaliaan kovassa seurassa. Vastassa ovat muun muassa Joensuun Tomi Vikla sekä Kiteen Antti Liimatainen, jotka starttaavat kisaan Kemppaisen kanssa jaetulta toiselta sijalta tilastotuloksilla 220.0kg. Tilastotuloksien paalupaikalla istuu Tapanilan Erän Juha Tuononen tuloksellaan 240.0kg, joten kilpailusta on tulossa erittäin tiukka. Onnistuessaan Kemppaisella on kuitenkin täydet mahdollisuudet jopa sarjan mestaruuteen, sillä hänen paras tulos viime kaudelta oli huikeat 237.5kg.

Visan naisnostajat Piritta Sirviö (63kg) lähtee kisaan tilastotuloksien sijalta viisi ja ensimmäiseen SM-kisaansa osallistuva Minna Piirainen (72kg) sijalta kuusi. Sirviön sarjan tilastokärjessä on Mervi Rantamäki tuloksella 107,5kg. Piiraisen sarjassa ennakkotilaston parhaan tuloksen 137,5kg takaa löytyy Johanna Kankus. Visalaisten lisäksi kilpailussa ei nähdä muita Kainuulaisnostajia.