Kemppainen penkin MM-kisaan

Penkkipunnerruksen maailmanmestaruuksista kisataan 24.-28.5.2011 Itävallan Söldenissä. Kainuusta Itävaltaan matkaa Sotkamon Visan Lauri Kemppainen. Kemppainen kilpailee 83 kilon painoluokassa, joka nostetaan torstai-iltana toukokuun 26. päivänä.

Kemppainen on sarjansa tilastoissa 11. sijalla 240 kilon tuloksella. Huikean kovatasoisen kisan rankingin kärjessä ovat Japanin Fukushima (285kg), Espanjan Maldonado (285kg) ja Yhdysvaltojen Thurman (272,5kg).
– Tilastoja on turha tuijottaa. Tavoitteenani on nostaa oma ennätys ja katsoa sitten kisan jälkeen mihin se riittää, kertoi kalareissulta tavoitettu Kemppainen.

Laurin treenit ovat sujuneet hyvin ja miehen puheille ennätyksen nostamisesta on katetta. Kevään SM-kisoissa 240 kiloa punnertanut Kemppainen on valmis hyökkäämään samalla myös Suomen ennätyksen kimppuun. SE-tulos on sama kuin edellä mainittu Laurin ennätys. Ennätys on Joensuun Tomi Viklan nimissä. Myös Vikla kilpailee MM-kisassa.

Sotkamon Visa ja muut treenikaverit toivottavat Laurille tsemppiä ja mitä parhainta menestystä MM-lavalle.