Niskaset mitalit mielessä RAW-penkin SM-kisoihin

Ensimmäistä kertaa järjestettävät RAW-penkin SM-kilpailut nostetaan 13.-14.8. Porissa. Sotkamon Visasta kilpailuihin on ilmoittautunut kolme nostajaa, Joni Niskanen, Ville Niskanen ja Jari Niskanen.

Alle 17-vuotiaissa Joni Niskanen on vetänyt painon takaisin sarjaan 59 kg ja lauantaina luvassa onkin mielenkiintoinen kamppailu mestaruudesta Jonin ja Rauman Eero Peuraniemen välillä. Kumpikin on tehnyt tuloksen 75 kg, joten luvassa on varmasti tiukkaa taktikointia ja taistelua kultamitalista viimeiseen nostoon saakka.

Sarjassa 74 kg Ville Niskanen on tilastoissa neljäntenä 60 kilon tuloksellaan. Tilastokolmonen Rauman Iiro Hannula on kuitenkin vain 7,5 kilon päässä joten myös tässä sarjassa tulee taistelua mitaleista.

Sunnuntaina 40-vuotiaissa 105 kilon sarjassa Jari Niskanen tekee paluun SM-kisalavoille. Jarin sarjaan on ilmoittaunut jopa 12 nostajaa. Jari on tilastoissa sijalla kolme tuloksellaan 170 kiloa. Kakkosena oleva Kokkolan Juha Pohjonen on vain 5 kilon päässä, mutta myös neljäntenä oleva Lammin Petri Aarnio on vain 7,5 kilon päässä. Mitalitaisteluissa mukana on monta nostajaa ja erot ovat todella pieniä, joten mielenkiintoinen kilpailu on tulossa myös näillä herroilla.