Pikkujoulupenkkareissa nosteltiin ennätystuloksia

Jo pieneksi perinteeksi muodostuneet Pikkujoulupenkkarit kisattiin kolmannen kerran tänään Dynamon kellarissa. Noin puoli tuntia kestäneessä kilpailussa voimiaan koetti 9 nostajaa, ja näkipä uusi SE-tuloskin päivänvalon.

Jyrki Koivisto päivän paras

Kuopion Painonnostajien Jyrki Koivisto oli kilpailuiden kunkku. Koivisto punnersi ensimmäisellään 200 kiloa ja toisellaan kympin lisää, joka jäi lopulta hänen tuloksekseen. Ykköspytty irtosi 132,68 Wilksin pisteellä. Toiseksi kilpailuissa sijoittui Juankosken Punnerruksen Timo Kovanen toisella yrityksellä nostamallaan 200 kilolla ja 123 Wilksin pisteellä. Isäntäseuran Jani Korhonen oli kolmas 190 kilon ja 120,36 pisteen punnerruksella. Sijoitus olisi voinut olla korkeampikin, nimittäin viimeiseen nostoon jäi vielä varoja.

Laukkanen nappasi Suomen ennätyksen

Kiuruveden Teräksen Markku Laukkanen oli saapunut yrittämään Suomen ennätystä, eikä nostaminen pelkäksi yrittämiseksi jäänytkään. Laukkanen nosti toisellaan uuden Suomen ennätyksen 190 kiloa ja paranteli vielä kolmannellaan ennätystään viidellä kilolla. Tuore SE-mies sai nostoistaan erikoispalkinnon.

Niskanen ja Nilosaari ennätyskunnossa

Visalaisista Korhosen lisäksi kilpailemassa olivat myös Joni Niskanen ja Jyrki Nilosaari. Niskanen nosti ensimmäisellään 85 kiloa ja toisellaan 90 kiloa, joka oli lopulta myös päivän rauta, kun 100 kiloa jäi tällä kertaa välille. Joni paranteli entistä ennätystään ja piirin ennätystä jopa 15 kiloa! Nilosaari oli taas tositoimissa kahden vuoden tauon jälkeen. Toisella ylös tuotu 170 kiloa paransi ”Jykän” entistä ennätystä 7,5 kiloa. Nilosaari sijoittui tiukassa kilpailussa seitsemänneksi.

Tulokset: Livescoresheet.com

Video: (Visalaiset & Laukkanen)