Kolme visalaista voimanoston SM-kisoihin

Tämän vuoden yleisen sarjan voimanoston SM-kilpailut järjestetään tulevana viikonloppuna Ylitorniolla. Visasta kilpailuihin osallistuu kolme nostajaa. Jokaisella on hyvänä päivänään mahdollisuus mitaliin.

Ensimmäisenä lavalle astelee lauantaina Helena Kvist. Kvist on 57 kilon sarjassa ennakkoon kolmantena. Kvist on melko turvallisissa asetelmissa, nimittäin neljäntenä oleva Johanna Leviäkangas on 42,5 kilon päässä.

Lauantain toinen visalainen on Minna Piirainen, joka on 72 kilon sarjassa toisena. Sarjassa ei ole Piiraisen lisäksi kuin Johanna Kankus, joka on Piiraisesta 195 kiloa karussa. Mitaleita siis lupa odottaa tästäkin sarjasta.

Sunnuntaina vuorossa on Jari Niskanen, joka nostaa 105 kilon sarjassa. Niskanen on ennakkotilastoissa viimeisenä, yhdeksäntenä, mutta kolmantena olevan Kokkolan Tomi Määtän tulos 800 kiloa on 5 kiloa vähemmän kuin Niskasen henkilökohtainen ennätys parin vuoden takaa.