Parivoimakoulutus 19.1.2013 Kajaanissa

Haluatko monipuolisuutta harjoitteluusi? Haetko jotain uusia virikkeitä rasittaa kroppaasi tai ideoita oheisharjoitteluun? Nyt tähän on mainio tilaisuus, eikä Kajaania kauemmas tarvitse matkustaa.

Kajaanin Juntta toimeenpanee kaikille seuroille ja lajeille avoimen painin parivoimakoulutuksen Kajaanihallin kahvion tatamilla lauantaina 19.1.2013 klo 12-15.

Tilaisuus tarjoaa hikisiä hetkiä ja uusia elämyksiä aktiiviurheilijoille, valmentajille ja tavallisille kuntoilijoille. Parivoimaharjoittelu soveltuu oheisharjoitteluksi niin kiekkomiehille, penkkipunnertajille kuin tanssitytöille.

Koulutuksen hinta on 30 euroa/hlö.

Kouluttajina toimivat kokeneet parivoimakouluttajat Mika Kivelä ja Pasi Kinnunen Joensuusta. Koulutus on erittäin käytännön läheistä, joten liikuntavarusteet mukaan.

VISALAISTEN ILMOITTAUTUMISET JONELLE VIIMEISTÄÄN 12.1.2013 KISOISSA TAI SITÄ ENNEN SÄHKÖPOSTILLA.
KOULUTUS MAKSETAAN PAIKAN PÄÄLLÄ OMASTA PUSSISTA. VISA HAKEE KOULUTUKSEEN KUNNAN KOULUTUSAVUSTUSTA. HALLITUS PÄÄTTÄÄ TUESTA TAKAUTUVASTI, KUN ILMOITTAUTUNEIDEN MÄÄRÄ ON SELVILLÄ JA KUNNAN TUKIPÄÄTÖS SELVILLÄ.

Myös kaikki muut Visan ulkopuoliset lukijat voivat ilmoittautua koulutukseen suoraan 14.1.2013 mennessä -> Pekka Moliis 0407257977 tai pekka.moliis(at)kajaani.net