Krista Määtälle Euroopan mestaruus!

Sotkamon Visan Krista Määttä on voittanut alle 18-vuotiaiden naisten Euroopan mestaruuden 57 kilon sarjassa tänään alkaneissa nuorten EM-kilpailuissa. Määtän voittotulos oli 350,0 kiloa. Toiseksi sijoittui Venäjän Elizaveta Ikonnikova tuloksella 342,5 kiloa ja pronssille ylsi Hollannin Katinka van Baalen tuloksella 332,5 kiloa.

Yhteistuloksen EM-kullan lisäksi Määttä voitti lajikultaa jalkakyykyssä tuloksella 140,0 kiloa ja maastanostossa tuloksella 142,5 kiloa. Penkkipunnerruksessa Määttä voitti lajipronssia tuloksella 67,5 kiloa.

Kilpailut jatkuvat jälleen huomenna, jolloin lavalle nousevat kainuulaiset Sotkamon Visan Pedro Björkstedt ja Kajaanin Kuohun Olli Törrönen. Kilpailut alkavat Suomen aikaa kello 15.30 ja ne näkyvät livenä netissä osoitteessa http://goodlift.info/live/onlineside.html