Visan junioreita voimanoston EM-kisoihin

Nuorten voimanoston EM-kilpailut nostetaan 9.-13. huhtikuuta Tsekin Prahassa. Sotkamon Visasta kilpailuihin osallistuu Krista Määttä ja Pedro Björkstedt. Lisää kainuulaisväriä tuo Kajaanin Kuohun Olli Törrönen.

Krista Määttä nostaa alle 18-vuotiaiden naisten 57 kilon sarjassa. Määttä on tilastoykkönen 5 kilon erolla Venäjän Elizaveta Ikonnikovaan. Luvassa onkin tiukka kamppailu Euroopan mestaruudesta näiden kahden nuoren naisen välillä. Kristan kilpailu alkaa tiistaina kello 11.00 Suomen aikaa.

Pedro Björkstedt ja Olli Törrönen nostavat alle 18-vuotiaiden miesten 83 kilon sarjassa. Björkstedt on ennakkoon kuudes ja Törrönen seitsemäs. Sarja on ennakkoon kova, nuorilla on kuitenkin mahdollisuus lajimitaliin huippuonnistumisella. Pedron ja Ollin kilpailu alkaa keskiviikkona kello 15.30 Suomen aikaa.

Kilpailut näytetään livelähetyksenä osoitteessa http://goodlift.info/live.php