Jari Niskaselle MM-kultaa !!!

Sotkamon Visan Jari Niskanen on voittanut yli 50-vuotiaiden miesten maailmanmestaruuden 105 kilon sarjassa veteraanien voimanoston MM-kilpailuissa Orlandossa, Yhdysvalloissa. Myöhään eilen illalla käydyissä kilpailuissa Niskasen voittotulos oli 757,5 kiloa. Hopealle sijoittui Kanadan Paul Gidney 732,5 kilon tuloksella, pronssia pokkasi Suomen Tapani Laitala 730,0 kilon tuloksella.

Yhteistuloksen MM-kullan lisäksi Niskanen voitti lajikultaa jalkakyykyssä (280,0 kg), lajihopeaa penkkipunnerruksessa (202,5 kg) ja lajihopeaa maastanostossa (275,0 kg).

Vuodesta 1985 asti kilpailleelle Niskaselle maailmanmestaruus on uran ehdoton kruunu ja mainio palkinto vuosikymmenien arvokkaasta työstä sotkamolaisen voimanoston eteen!

Niskanen on Visan historian neljäs maailmanmestari ja jo toinen tänä vuonna! Aiemmat mestarit ovat Asko Sirviö (1991 alle 23-v. miehet voimanosto), Raimo Kaattari (2010 yli 40-v. miehet penkkipunnerrus) ja Krista Määttä (2013 alle 18-v. naiset klassinen voimanosto).