Maakuntaotteluun ilmoittautuneet + infoa

Klassisen voimanoston maakuntaottelu järjestetään Sotkamon torilla 24. toukokuuta kello 12 alkaen. Sotkamon Visa ja Kajaanin Kuohu ottavat kilpailussa toisistaan mittaa nelihenkisin joukkuein. Viime elokuussa mittelö päättyi Kuohun voittoon, miten käy tänä vuonna Visan kotiareenalla?

Viime vuonna kilpailu käytiin kolmihenkisin joukkuein. Tänä vuonna Kuohu passittaa koko viimevuotisen voittajajoukkueensa lisäksi lavalle Peetu Heikkisen, joka on Antti Okuloffin ja Olli Törrösen lisäksi nuorten SM-mitalisti kahtena vuotena peräkkäin. Kuohun PJ, Tarmo Lähdesmäki sijoittui miesten SM:issä kolmanneksitoista.

Isäntäjoukkue Visa saa kilpailuun tänä vuonna tasokkaamman joukkueen. Visan ykköstykki Jani Korhonen omaa kilpailun kovimman yhteistuloksen. Ville Niskanen on voimanoston nuorten Suomen mestari, tosin varustepuolelta. Pekka Tervo on keskittynyt tänä vuonna bodypuolelle, mutta tehnee kuitenkin varteenotettavan tuloksen. Visan PJ, Timo Salminen oli Lähdesmäkeä SM-kisoissa pykälän parempi ollen 12.

Joukkuekilpailu käydään kilokisana, kovemmat kilot kasaan raapaissut joukkue vie siis voiton. Sotkamolla on kevyempi joukkue, joten tasatuloksen tullessa Visa voittaa. Kilpailu nostetaan kahdessa ryhmässä, jossa ensimmäisessä ryhmässä nostavat joukkuekisan ulkopuoliset nostajat ja toisessa ryhmässä itse joukkueet, joten nähtävää riittää torilla siis jatkuvasti.

1. ryhmä

52 Sara Tyynelä / 94, KajKu
63 Minna Piirainen / 74, So-Vi

83 Mikko Rusanen / 67, So-Vi
83 Tuomas Tolvanen / 89, So-Vi
93 Miika Lehtikangas / 86, KiimU
93 Jani Pöykiö / 84, KiimU
105 Tomi Kurkela / 75, KiimU

2. ryhmä

83 Pekka Tervo / 85, So-Vi
93 Timo Salminen / 80, So-Vi
93 Peetu Heikkinen / 97, KajKu
105 Olli Törrönen / 95, KajKu
105 Antti Okuloff / 97, KajKu
105 Tarmo Lähdesmäki / 85, KajKu
105 Jani Korhonen / 86, So-Vi
105 Ville Niskanen / 95, So-Vi