Mitalisadetta klassisen penkin SM-kisoissa

Klassisen penkkipunnerruksen Suomen mestaruuksista kisataan 16.-17.8.2014 Lopella. Kaikki visalaiset olivat lavalla jo lauantaina ja menestys oli mainio. Seitsemän nostajan saldo oli upea neljä kultaa, yksi hopea, yksi pronssi ja yksi viides sija. Samalla useampi visalainen pisti Suomen ennätystilastoja uusiksi.

Aira Knutars laittoi Visan kultajunan liikkeelle punnertamalla veteraanien SE-painot 63,5 kiloa. Krista Määttä jatkoi rummutusta tyttöjen sarjassa nostamalla 58, 64 ja 67 kiloa, jotka kaikki ovat 20-vuotiaiden tyttöjen SE-tuloksia. Naisten sarjassa debytoinut Kaisa Kemppainen sai kisassa aloituspainonsa 55 kiloa ja sijoittui sarjassaan viidenneksi. Veljekset Konsta Kvist ja Santeri Kvist nousivat molemmat mitalipallille 17-vuotiaiden poikien sarjassa. Konsta voitti sarjansa tuloksella 75 kiloa ja Santeri pokkasi hopeaa omassa sarjassaan 50 kilon punnerruksella. Juho Niskanen nosti 20-vuotiaissa mestariksi kahdella onnistuneella SE-punnerruksella 76 ja 77,5 kiloa. Jouni Knutars punnersi 60-vuotiaissa kolmanneksi 127,5 kilon tuloksella.