Kulju punnersi epävirallisen Euroopan Ennätyksen. Määtälle nuorten PM-pronssia.

Sotkamon Visan Pekka Kulju punnersi klassisen penkkipunnerruksen epävirallisen Euroopan ennätyksen painoluokkaan 93-kiloa Kokkolassa lauantaina. Reilusti alipainoisena kisannut Kulju (91.75kg) aloitti kilpailun helpolla 185.0kg punnerruksella ja määräsi toiseen yritykseensä MM-kisapaikkaan oikeuttavan 202,5kg. Tiukka nosto hyväksyttiin lopulta tuomariäänin 2-1.

Suorituksellaan Kulju paransi joulukuussa Helsingissä nostamaansa SE-tulosta 6 kiloa. Tulos on myös epävirallinen Euroopan ennätys. Kulju pääsee yrittämään virallista ennätystä jo Toukokuussa, kun hän matkustaa Suomen maajoukkueen mukana Etelä-Afrikkaan klassisen penkkipunnerruksen MM-kilpailuihin.

Päivän toinen kisalavalle noussut visalainen Krista Määttä voitti klassisen voimanoston 23v nuorten PM-pronssia, Katrineholmissa, Ruotsissa. Määttä nosti jalkakyykystä 107.5kg, penkkipunnerruksessa omaa ennätystään sivuavat 67,5kg ja maastanostossa 142.5kg kasaten näin yhteistuloksekseen 317.5kg. Kilpailun voitti Ruotsin Victoria Jeppson (357,5kg) ja Wiktoria Funke (322,5kg)