Arttu Kyllösestä Suomen mestari

Visan Arttu Kyllönen nosti klassisen voimanoston Suomen mestariksi 14-vuotiaissa pojissa. 74- kilon painoluokassa kisanneen Artun tulos jalkakyykyssä oli 107,5. Penkiltä suorille käsille nousi 90 kiloa. Maastanostossa tulos oli komea 140 kiloa. Arttu paransi yhteistulosennätystään 20 kilolla päätyen tulokseen 337,5kg. Arttu palkittiin lisäksi ikäluokkansa parhaana nostajana.

20-vuotiaiden 74-kiloisissa SM-kisadebyyttinsä tehnyt Lassi Immonen sijoittui tiukan kisan jälkeen neljänneksi. Lassi sivusi jalkakyykyssä (180kg) ja penkissä (95kg) ennätystään ja nosti maasta ennätyksensä 200 kiloa. Yhteistulos parani 475 kiloon.

Kilpailut jatkuvat visalaisten osalta huomenna, kun lavalle nousevat 23-vuotiaat nostajamme Krista Määttä, Riikka Kemppainen ja Leo Leppävuori.