Sirviö ja Kulju mitaleille klassisen penkin päätöspäivänä

Sotkamon Visan mitalisaldo kasvoi kahdeksaan klassisen penkkipunnerruksen SM-kisojen päätöspäivänä. Asko Sirviö nosti pronssille miesten 66 kilon sarjassa ja Pekka Kulju hopealle miesten 93 kilon sarjassa.

Asko Sirviö paranteli ennätystään 66-kiloisiin punnertamalla toisellaan ylös 137,5 kiloa. 140 kiloa ei tullut tänään mihinkään, mutta toisella nostettu tulos riitti tuomaan Askon mitalikaappiin jälleen yhden mitalin, tällä kertaa pronssisen. Simon Selin (JP 2000) yritti ohittaa vielä Askoa kuitenkin tässä onnistumatta.

Pekka Kulju oli sairastellut ennen kisoja, mutta onnistui kuitenkin sivuamaan ennätystään 202,5 kiloa. Tulos sivusi myös ennen kisoja voimassa ollutta SE:tä. HPV:n Risto Joensuu paranteli kuitenkin SE:tä kymmenen kiloa lukemiin 212,5 kiloa ja nappasi SM-kultaa. Kuljulle SM-hopeaa ja MM-raja, joista mies oli syystäkin tyytyväinen. Pronssille nostanut Timo Salmi jäi Kuljusta kymmenen kilon päähän.