Kolme Visan junnua Kankaanpään SM-kisoihin viikonloppuna

Junioreiden klassisen voimanoston suomenmestaruuskisat käydään tulevana viikonloppuna Kankaanpäässä. Visa on saanut ainoana kainuulaisseurana junnunostajia kisoihin.

Krista Määttä tavoittelee jo neljättä klassisen voimanoston suomenmestaruutta. Nykyään Tampereella asuva Määttä kilpailee lauantaina 27. tammikuuta kello 11.00 alkavassa kisassa 23-vuotiaiden tyttöjen 57 kilon painoluokassa. Kuluva vuosi on Kristalle viimeinen juniorisarjoissa. Kristan ennätykset tässä painoluokassa ovat: jalkakyykky 125kg, penkkipunnerrus 77,5kg ja maastanosto 157,5kg.

Lassi Immonen on nostanut kilpaa vajaan puolitoista vuotta. Kainuun prikaatissa varusmiespalvelustaan parast’aikaa suorittava Immonen osallistuu SM-kisoihin toista kertaa. 19-vuotiaan kajaanilaisen kisa nostetaan sunnuntaina 28. tammikuuta kello 11:00 alkaen. Lassin ennätykset 74 kilon painoluokassa ovat: jalkakyykky 185kg, penkkipunnerrus 105kg ja maastanosto 210kg.

Samaan aikaan kisansa aloittaa myös Ville Niskanen. KAMK:ssa tieto- ja viestintätekniikka opiskeleva Niskanen tavoittelee myös ensimmäistä klassisen voimanoston SM-mitalia. Villellä on junioreiden varustekisoista (voimanosto) kolme suomenmestaruutta. Kristan tavoin viimeistä juniorivuottaan kisaavan Villen ennätykset 105 kilon painoluokkaan ovat: jalkakyykky 205kg, penkkipunnerrus 120kg ja maastanosto 225kg.

Nettilähetykset nuorten klassisen voimanoston SM-kisoista Kankaanpäästä:

Lauantai (Krista Määttä)

Sunnuntai (Lassi Immonen & Ville Niskanen)

Kilpailusta näkyy myös tulospalvelu https://live.powerlifter.cz/en-US/default.aspx?id=1110