Visasta kolme nostajaa nuorten PM-kisoihin

Suomen Voimanostoliiton hallitus valitsi joukkueet nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin ja ilahduttavasti mukana on kolme Sotkamon Visan nostajaa. Nuorten Pohjoismaiden mestaruuksista kilpaillaan niin klassisesti kuin myös varusteilla voimanostossa ja penkkipunnerruksessa Islannin Akureyrissä 21.-22. syyskuuta.

Krista Määttä (N23 57kg) kilpailee sekä klassisessa voimanostossa että klassisessa penkkipunnerruksessa. Määttä nappasi molemmissa lajeissa tänä vuonna MM-pronssia. Lassi Immonen (M23 74kg) kilpailee klassisessa voimanostossa nyt ensimmäistä kertaa arvokisoissa. Immonen voitti sarjansa Suomen mestaruuden alkuvuodesta. Ville Niskanen (M23 120kg) kilpailee varustevoimanostossa ja palaa maajoukkueeseen viiden vuoden tauon jälkeen. Niskanen sijoittui SM-kilpailuissa hopealle.

Myös joukkueen taustajoukkojen valinnassa luotettiin sotkamolaiseen osaamiseen. Ville Niskanen toimii kilpailemisensa ohella myös joukkueenjohtajana. Jouni Kvist valittiin maajoukkuehuoltajaksi ja Helena Kvist tuomariksi, joten kaiken kaikkiaan Islantiin matkaa syyskuussa viisi visalaista!