Immonen ja Niskanen avoimen SM-kisoihin

Avoimen luokan klassisen voimanoston SM-kilpailu käydään 15.-17.3.2019 Ylitorniolla. Kisoihin osallistuu kaikkiaan 128 urheilijaa. Visasta kisoihin on ilmoitettu kaksi nostajaa: Lassi Immonen M74kg ja Jari Niskanen M105kg.

Vasta 20-vuotias Immonen on aiemmin tänä vuonna saavuttanut juniorisarjassa klassisen voimanoston SM-pronssia ja klassisen penkkipunnerruksen SM-hopeaa. Immonen lähtee aikuisten kisoihin hakemaan arvokasta kisakokemusta tulevia vuosia varten. Lassi on sarjansa tilastossa kahdeksannella sijalla yhdentoista nostajan joukossa. Lassin kisa nostetaan perjantaina kello 19:00 alkaen.

Reilusti Lassin ikää kauemmin voimanostossa kilpaillut Jari ”Nestori” Niskanen lähtee kisatauon jälkeen härnäämään nuorempiaan, eikä varmasti päästä heitä helpolla. Jari on kärsinyt olkapäävaivoista ja on sarjansa tilastossa 13. sijalla. Nestori tavoittelee kisassa ensisijaisesti masters2-luokan maastanoston suomenennätystä, eikä yhteistulosennätyskään ole kaukana kaiken loksahtaessa kohdalleen. Jarin kisa nostetaan sunnuntaiaamuna kello 09:00 alkaen.

Hauska yksityiskohta visalaisten osalta on se, että Jari on kisojen vanhin ja Lassi kisojen toiseksi nuorin miesnostaja.