Lassi Immonen PM-kisoihin

Sotkamon Visan Lassi Immonen tavoittelee uransa ensimmäistä kansainvälistä mitalia tulevana perjantaina nuorten klassisen voimanoston PM-kilpailuissa. Miesjunioreiden 74 kg sarjassa on mukana neljä nostajaa ja Lassi on ennakkotilastoissa kolmannella sijalla. Ennakkotilastojen perusteella Lassi käy kovimman kamppailun tilastokakkosen Islannin Muggur Ólafssonin kanssa, jolla on vain 7,5 kiloa kovempi tilastotulos.

Nuorten PM-kilpailut järjestetään tällä kertaa Tanskassa, reilun 4000 asukkaan Videbaekissa. Saman viikonlopun aikana kilpaillaan PM-mitaleista klassisessa ja varustevoimanostossa sekä klassisessa ja varustepenkkipunnerruksessa. SVNL:n hallitus luotti sotkamolaiseen osaamiseen myös joukkueen toimihenkilöitä valitessaan: Ville Niskanen toimii joukkueenjohtajana ja Pedro Björkstedt huoltajana.